Što možemo učiniti za vas?

Želite biti vidljivi na internetu? Iskočiti nakon pretraga koje su relevantne za vaše poslovanje? Osvjestiti potencijalne klijente o kvaliteti vaših usluga i proizvoda? Predstavite im se tamo gdje će vas najprije tražiti - na Googleu i društvenim mrežama. Odaberite uslugu koja odgovara vašim potrebama (ili nas pitajte za savjet ako se ne možete snaći).
Dogovorite sastanak
seekandhit-google-adwords-oglasi

Google Ads oglasi

Javljaju se kod pretraživanja s ključnim riječima koje se tiču vaše usluge ili proizvoda, a uz dodatak geolokacijskog parametra prikazuju se samo potencijalnim korisnicima koji su vam u blizini i traže proizvod koji vas se tiče. Pokrivaju više od 80% korisnika interneta i traže baš ono što nudite — nije li to već pola obavljenog posla?

Pročitajte više

Facebook oglašavanje

Ima napredne mogućnosti segmentiranja prema interesima, dobnim skupinama i dobu dana, kako bi što prisnije komunicirali s više od 2.000.000 hrvatskih korisnika ove popularne društvene mreže.

Pročitajte više
seekandhit-google-adwords-oglasi

YouTube oglasi

Iskoristite snagu najveće svjetske video platforme i prikažite svoje oglase pred publikom koja je zainteresirana za vaše usluge ili proizvode. Precizne mogućnosti ciljanja i raspodjele budžeta omogućavaju veliku vidljivost po povoljnim cijenama.

Pročitajte više

Google Analytics

Ako ne znate kako ljudi dolaze na vašu stranicu, što na njoj rade i gdje najčešće zapnu, kako ćete znati kako poboljšati svoje poslovne rezultate?

Pročitajte više
seekandhit-google-analytics