Reference

Mnoge tvrtke danas prihvaćaju internet kao bitan segment svog poslovanja — dio njih je “nastao” na internetu, dok su drugi odlučili iskoristiti prilike koje im pruža digitalno doba.

 

activeCollab

activeCollab je jedan od vodećih softverskih alata za upravljanje projektima i suradnju među zaposlenicima/klijentima. Nakon početnog upoznavanja s ciljevima klijenta, uslijedilo je postavljanje Google AdWords kampanja te obavezni conversion tracking kako bismo pravilno mogli ispratiti tržišta na koja je lansirana kampanja. Uz održavanje i daljnji razvoj kampanja, vrši se i analiza uspješnosti po tržištima.

 

Maistra d.d.

Maistra d.d. je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i dio je koncerna Adris Grupe. S obzirom da je riječ o jednoj od najkompetitivnijih industrija (turizam), odradili smo početne pripreme jako detaljno (mapiranje strukture kampanja i oglasa, istraživanje ključnih riječi na 10-ak europskih jezika). Nakon prve faze, slijedila je izrada višejezičnih kampanja za 10-ak europskih tržišta. Samo po sebi, menadžment i optimizacija kampanja predstavljaju konstantni izazov.

 

Pizza Blitz AG

Pizza Blitz AG je jedan od većih lanaca pizzeria u Švicarskoj i klasičan primjer tvrtke koja je prepoznala potencijal internet oglašavanja. Rezultati su više nego očiti: narudžbe preko interneta postale su bitan dio poslovanja, no ne vjerujte nama na riječ, provjerite rezultate istraživanja (PDF).