20.11.2009. SeekandHit Mario Frančešević

Ako ste se pitali što to geekovi, blogeri, twitteraši nose u ove jesensko-zimske dane, ne tražite dalje  — twitter followeri i oni koji prate SeekandHit Facebook grupu, mogli su već naići na modele koji su imali priliku odjenuti SeekandHit majicu, no to definitivno nije razlog da o tome ne postoji (barem) jedan blog članak.

Ovim putem zahvalio bi se  svima koji su izdvojili svoje vrijeme kako bi pomogli oživiti galeriju, a nije na odmet spomenuti kako je cijela akcija (pa naravno) odobrena od strane fešn gurua, tako da se ni oni modno osvješteni ne moraju bojati sadržaja ;)

Pronađi Twitter uljeza i osvoji majicu

Za one koji se pak pitaju “A gdje je meni majica?“, svoj primjerak mogu pokušati osvojiti kroz malu nagradnu igru u kojoj morate pronaći uljeza — naime, samo jedna osoba iz galerije nema Twitter profil!
Pronađite ga, ostavite komentar s imenom uljeza ili opisom fotografije/osobe. Ako ste točno odgovorili i bili najbrži, majica je vaša.

Mala pomoć:

  • Kroz Flickr galeriju možete pregledati sve fotografije, gdje su svi ‘modeli’ obilježeni nekim imenom koje vam može pomoći u potrazi za uljezom! :)