Zapošljavamo: Frontend i backend developeri, PPC stručnjaci

05.05.2017. SeekandHit Mario Frančešević

Ponovno zapošljavamo! Širimo tim, tražimo nove kolege koji bi nam se pridružili na razvoju softverskih rješenja i u radu s klijentima. Trenutno je otvoreno više radnih mjesta.

Frontend developeri (m/f)

Tražimo više frontend developera koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u razvoju softverskih rješenja za strane klijente.

U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Front-end developer).

Backend developeri (m/f)

Tražimo više backend developera koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u razvoju softverskih rješenja za strane klijente.

U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Back-end developer).

Stručnjaci za oglašavanje na Facebooku i Googleu (m/f)

Tražimo PPC stručnjake (izrada i upravljanje Google AdWords + Facebook Ads kampanjama) koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u radu s klijentima.

Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo i odlično poznaje PPC područje, prvenstveno Facebook i Google oglasni sustav. U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (PPC stručnjak).