Facebook oglašavanje

Jedina smo tvrtka u regiji koja je napravila vlastitu platformu za oglašavanje na Facebooku. Jeste li spremni iskoristiti naše znanje i ostvariti veće prihode?
Dogovorite sastanak

Prednosti Facebook oglašavanja

  • Mogućnost oglašavanja određenim skupinama korisnika.
  • Preko 2 milijarde aktivnih korisnika u cijelom svijetu, od čega  2 milijuna u Hrvatskoj.
  • Naplata budžeta na temelju klikova na oglase.
  • Izvještaji i analiza rezultata.

 


Zatražite ponudu za Facebook oglašavanje →


 

Zašto odabrati SeekandHit za vođenje Facebook kampanja?

Jedina smo tvrtka u regiji koja je napravila vlastitu platformu za Facebook oglašavanje. Nositelji smo Facebook Blueprint certifikata, jedinog kojeg Facebook priznaje u oglašavanju na društvenim mrežama.

Od 2012. godine aktivno surađujemo sa jednom od najvećih tvrtki za analitiku na društvenim mrežama Socialbakers, gdje sudjelujemo u izradi, konzultacijama i integracijama oglasnih sustava društvenih mreža, te smo nositelji titule Socialbakers Trusted Partner.

Socialbakers Trusted Partner

 

Mi vam nudimo:

  • Kontinuirani razvoj i nadgledanje kampanja.
  • Optimizacija rezultata.
  • Postavljanje “kontrolnih točaka” (KPI) i konverzija.
  • Savjetovanje i analiza postignutih rezultata.

 


Nazovite 0800 1774 i zatražite ponudu još danas!


 

Što kažu klijenti?

—Suradnja sa SeekandHitom započela je sasvim slučajno preko preporuke došle iz kruga stručnjaka za izradu internetskih stranica.

Naša pojavnost na webu i broj posjeta stranici/sjedištu kroz odlično vođene kampanje u kratkom roku povećala se za 40%. Ono što izuzetno cijenimo je spremnost da se pomogne savjetima i stručnim znanjima i na području koja su van kampanja. I naravno SeekandHit kao i web radi 24h — dostupni u bilo koje doba dana, noći. Vanda Christ, Emmezeta

—Višegodišnja suradnja SeekandHit-a i Lunacom-a za proizvod POS Sector donijela je sve ono što čini naš posao lijepim. Jednostavnost komunikacije i optimalni pronalazak rješenja. Mario Miličević, POS Sector

—Prošle godine smo sami probali sa par AdWords kampanja, ali smo ubrzo uvideli da je to full time posao za koji jednostavno nismo imali vremena. Nakon toga je došao SeekandHit, uradio analizu ključnih reči i na osnovu nje podesio i pustio prve kampanje.

Od tada, SeekandHit održava naše kampanje, testira i stara se da dobro konvertuju. Same kampanje su profitabilne, a njihov učinak iz dana u dan postaje sve bolji bez povećavanja reklamnog budžeta. Ilija Studen, Active Collab

—Već nekoliko godina koristimo Google AdWords, sa više ili manje uspjeha. Tek kad smo počeli surađivati sa SeekandHit-om uspjelo nam je do kraja iskoristiti brojne mogućnosti ove popularne usluge i izbjeći početničke greške koje smo do tada radili.

Stoga toplo preporučujemo SeekandHit svima koji tek namjeravaju ući u vode internetskog oglašavanja, kao i onima koji sami pokušavaju “pohvatati konce”.

Poslovica kaže: “Daj dite materi.” Mi smo to učinili i nismo pogriješili. Bogašin Soić Mirilović, JAMtransfer

—Brz, dobar i pouzdan partner. Prava agencija ako trebate optimiziran website za Google. Paolo Zović, Rudan