Google Analytics

Ako ne znate kako ljudi dolaze na vašu stranicu, što na njoj rade i gdje najčešće zapnu, kako ćete znati kako poboljšati svoje poslovne rezultate?
Dogovorite sastanak

Web analitika za svako poslovanje

Google Analytics je besplatan alat za praćenje i analizu prometa web stranica. Iznimno jednostavan za instalaciju i osnovno korištenje, no u nekim situacijama možda će vam zatrebati pomoć oko postavljanja naprednih mjerenja.

Služi praćenju i optimizaciji web stranice, koja je centralno mjesto svih vaših internet aktivnosti, izlog vaše trgovine na internetu i vaš globalni ured.

Ako znate kako korisnici dolaze na vašu stranicu i što rade na njoj, znate i kako pretvoriti prepreku i priliku, problem u prednost i konačno zaraditi. Ako ne znate, reći ćemo vam mi!


Zatražite ponudu za Google Analytics →


 

Zašto odabrati SeekandHit?

Imamo certificirane stručnjake na području Google Analyticsa i nositelji smo certifikata Premier Google Partner, kojeg nam je Google dodijelio na osnovu uspješnog upravljanja značajnim ulaganjima u AdWordsu i YouTubeu, održavanja i proširivanja portfelja svojih klijenata, te postavljanja njihovih online oglasnih kampanja.

SeekandHit Premier Google Partner

Značajke Google Analytics alata

  • Cjelovite statistike web stranice
  • Napredna segmentacija posjetitelja
  • Analiza oglašavanja
  • Analiza konverzija
  • Prilagođeni izvještaji

Pratite tijek oglašavanja

Bilo da se oglašavate putem Google AdWords oglasa, na Facebooku ili ste zakupili članak na nekom web portalu, u svakom trenutku možete vidjeti rezultate vaših kampanja.

Saznajte koji kanali vam donose najviše prodaje i konverzija. Postignite željene poslovne rezultate pomoću optimizacije postojećeg oglašavanja i kvalitetnog planiranja budućih aktivnosti.

 


Nazovite 0800 1774 i zatražite ponudu još danas!


 

Što kažu klijenti?

—Suradnja sa SeekandHitom započela je sasvim slučajno preko preporuke došle iz kruga stručnjaka za izradu internetskih stranica.

Naša pojavnost na webu i broj posjeta stranici/sjedištu kroz odlično vođene kampanje u kratkom roku povećala se za 40%. Ono što izuzetno cijenimo je spremnost da se pomogne savjetima i stručnim znanjima i na području koja su van kampanja. I naravno SeekandHit kao i web radi 24h — dostupni u bilo koje doba dana, noći. Vanda Christ, Emmezeta

—Višegodišnja suradnja SeekandHit-a i Lunacom-a za proizvod POS Sector donijela je sve ono što čini naš posao lijepim. Jednostavnost komunikacije i optimalni pronalazak rješenja. Mario Miličević, POS Sector

—Prošle godine smo sami probali sa par AdWords kampanja, ali smo ubrzo uvideli da je to full time posao za koji jednostavno nismo imali vremena. Nakon toga je došao SeekandHit, uradio analizu ključnih reči i na osnovu nje podesio i pustio prve kampanje.

Od tada, SeekandHit održava naše kampanje, testira i stara se da dobro konvertuju. Same kampanje su profitabilne, a njihov učinak iz dana u dan postaje sve bolji bez povećavanja reklamnog budžeta. Ilija Studen, Active Collab

—Već nekoliko godina koristimo Google AdWords, sa više ili manje uspjeha. Tek kad smo počeli surađivati sa SeekandHit-om uspjelo nam je do kraja iskoristiti brojne mogućnosti ove popularne usluge i izbjeći početničke greške koje smo do tada radili.

Stoga toplo preporučujemo SeekandHit svima koji tek namjeravaju ući u vode internetskog oglašavanja, kao i onima koji sami pokušavaju “pohvatati konce”.

Poslovica kaže: “Daj dite materi.” Mi smo to učinili i nismo pogriješili. Bogašin Soić Mirilović, JAMtransfer

—Brz, dobar i pouzdan partner. Prava agencija ako trebate optimiziran website za Google. Paolo Zović, Rudan