Google Analytics

Ako ne znate kako ljudi dolaze na vašu stranicu, što na njoj rade i gdje najčešće zapnu, kako ćete znati kako poboljšati svoje poslovne rezultate?

Web analitika za svako poslovanje

Google Analytics je besplatan alat za praćenje i analizu prometa web stranica. Iznimno jednostavan za instalaciju i osnovno korištenje, no u nekim situacijama možda će vam zatrebati pomoć oko postavljanja naprednih mjerenja. Služi praćenju i optimizaciji web stranice, koja je centralno mjesto svih vaših internet aktivnosti, izlog vaše trgovine na internetu i vaš globalni ured. Ako znate kako korisnici dolaze na vašu stranicu i što rade na njoj, znate i kako pretvoriti prepreku i priliku, problem u prednost i konačno zaraditi. Ako ne znate, reći ćemo vam mi :)

Značajke Google Analytics alata

  • Cjelovite statistike web stranice
  • Napredna segmentacija posjetitelja
  • Analiza oglašavanja
  • Analiza konverzija
  • Prilagođeni izvještaji

 Pratite tijek oglašavanja

Bilo da se oglašavate putem Google AdWords oglasa, na Facebooku ili ste zakupili baner/članak na nekom web portalu, u svakom trenutku možete vidjeti rezultate vaših kampanja. Saznajte koji kanali vam donose najviše prodaje i konverzija. Postignite željene poslovne rezultate pomoću optimizacije postojećeg oglašavanja i kvalitetnog planiranja budućih aktivnosti.

-->