YouTube oglasi

Iskoristite snagu najveće svjetske video platforme i prikažite svoje oglase pred publikom koja je zainteresirana za vaše usluge ili proizvode. Precizne mogućnosti ciljanja i raspodjele budžeta omogućavaju veliku vidljivost po povoljnim cijenama.
Dogovorite sastanak
Google AdWords oglasi

Prednosti YouTube oglašavanja

  • Oglašavajte proizvode dobnim skupinama koja se nalazi na određenom području (po geolokaciji).
  • Nema najnižeg obveznog iznosa potrošnje niti vremenske obveze.
  • Uz opciju cijena-po-kliku (pay per click), Vi plaćate samo ako netko klikne na Vaše oglase.
  • Oglas se prikazuje korisniku u trenutku dok traži uslugu ili proizvod kojeg nudite.
  • Detaljne statistike dopuštaju uvid u svaku uloženu kunu, u svakom trenutku.

 


Zatražite ponudu za YouTube oglašavanje →


 

Google Premier Partner

Nositelji smo certifikata Premier Google Partner, kojeg nam je Google dodijelio na osnovu uspješnog upravljanja značajnim ulaganjima u AdWordsu i YouTubeu, održavanja i proširivanja portfelja svojih klijenata, te postavljanja njihovih online oglasnih kampanja.

 


Uzmite 400,00kn promotivnog bonusa za YouTube oglase →


 

Što kažu klijenti?

—Prošle godine smo sami probali sa par AdWords kampanja, ali smo ubrzo uvideli da je to full time posao za koji jednostavno nismo imali vremena. Nakon toga je došao SeekandHit, uradio analizu ključnih reči i na osnovu nje podesio i pustio prve kampanje.

Od tada, SeekandHit održava naše kampanje, testira i stara se da dobro konvertuju. Same kampanje su profitabilne, a njihov učinak iz dana u dan postaje sve bolji bez povećavanja reklamnog budžeta. Ilija Studen, Active Collab

—Suradnja sa SeekandHitom započela je sasvim slučajno preko preporuke došle iz kruga stručnjaka za izradu internetskih stranica.

Naša pojavnost na webu i broj posjeta stranici/sjedištu kroz odlično vođene kampanje u kratkom roku povećala se za 40%. Ono što izuzetno cijenimo je spremnost da se pomogne savjetima i stručnim znanjima i na području koja su van kampanja. I naravno SeekandHit kao i web radi 24h — dostupni u bilo koje doba dana, noći. Vanda Christ, Emmezeta

—Višegodišnja suradnja SeekandHit-a i Lunacom-a za proizvod POS Sector donijela je sve ono što čini naš posao lijepim. Jednostavnost komunikacije i optimalni pronalazak rješenja. Mario Miličević, POS Sector

—Već nekoliko godina koristimo Google AdWords, sa više ili manje uspjeha. Tek kad smo počeli surađivati sa SeekandHit-om uspjelo nam je do kraja iskoristiti brojne mogućnosti ove popularne usluge i izbjeći početničke greške koje smo do tada radili.

Stoga toplo preporučujemo SeekandHit svima koji tek namjeravaju ući u vode internetskog oglašavanja, kao i onima koji sami pokušavaju “pohvatati konce”.

Poslovica kaže: “Daj dite materi.” Mi smo to učinili i nismo pogriješili. Bogašin Soić Mirilović, JAMtransfer

—Brz, dobar i pouzdan partner. Prava agencija ako trebate optimiziran website za Google. Paolo Zović, Rudan