Zapošljavamo: Digital Analytics Specialist, Frontend i Backend developer, DevOps

04.09.2019. Zaposlenja Mario Frančešević

Širimo tim, tražimo nove kolege koji bi nam se pridružili na razvoju rješenja po narudžbi i u radu s klijentima. Trenutno je otvoreno više radnih mjesta. Natječaj je kontinuirano otvoren, te se kandidatima javljamo po prijavi u slučaju da zadovoljavaju kriterije.

Digital analytics implementation specialist (m/f)

Idealan kandidat(kinja) ima iskustva u planiranju i implementaciji analitičkih rješenja. Bit ćeš dio data driven tima i tvoje ideje će nam direktno otkriti na što se usmjeriti kako bi ostvarili klijentove kratkoročne i dugoročne ciljeve.

U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Digital analytics implementation specialist).

Frontend developeri (m/f)

Tražimo više frontend developera koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u razvoju softverskih rješenja za strane klijente.

U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Front-end developer).

Backend developeri (m/f)

Tražimo više backend developera koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u razvoju softverskih rješenja za strane klijente.

U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Back-end developer).