Zašto raditi s agencijama HURA-e?

   

 1. KVALITETA I USPJEŠNOST
  Članstvo u HURA-i pokazatelj je kvalitete i uspješnosti agencije. Prema istraživanju Ipsosa iz 2016. godine svaki drugi oglašivač smatra da je članstvo u HURA-i pokazatelj uspješnosti i kvalitete agencije.
 2. LIDERI NA TRŽIŠTU
  Agencije članice HURA-e dokazani su predvodnici u svojim stručnim područjima. One zastupaju više od polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj i pokretači su gotovo svih važnijih domaćih inicijativa kojima je cilj unapređenje tržišta.
 3. STRUČNA SPOSOBNOST
  Da bi bile primljene u članstvo HURA-e, agencije moraju dokazati visoku razinu stručnih sposobnosti. Agencije HURA-e ostvaruju zavidne rezultate na domaćim i inozemnim strukovnim natjecanjima.
 4. FINANCIJSKA STABILNOST
  Da bi bile primljene u članstvo HURA-e, agencije moraju dokazati financijsku stabilnost.
 5. STANDARDI
  Agencije članice HURA-e pridržavaju se pravnih, regulatornih i etičkih standarda svoje djelatnosti, što uključuje Kodeks oglašavanja i tržišnog komuniciranja (HURA) i Kodeks etike u poslovanju (HGK).
 6. NAJBOLJA PRAKSA
  HURA kroz osposobljavanje, istraživanja, edukaciju i razvoj promiče dobru praksu u raznim područjima, od programa edukacije i usavršavanja agencijskih kadrova ili istraživanja koja redovito provodi pa sve do smjernica i preporuka najbolje prakse postupanja u industriji, poput provođenja natječaja ili suradnje s agencijom.
 7. INFORMACIJE I PODACI
  Agencije članice HURA-e prve imaju pristup aktualnim informacijama, podacima, statistikama i istraživanjima kojima se mogu koristiti za dobrobit svojih klijenata.

Više o samoj udruzi pročitajte na www.hura.hr