25.07.2009. AdWords Mario Frančešević

Pred vama je nova nagradna u kojoj možete osvojiti knjigu o Google AdWords sustavu na hrvatskom jeziku, autora Perry Marshalla.

adwords-twitter

Kako sudjelovati?

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, morate napraviti sljedeće:

  • Objaviti na Twitteru sljedeći tekst: “U tijeku je #seekandhit twitter nagradna igra. Osvojite knjigu o Google AdWords sustavu! Pravila:  http://bit.ly/CJOY9”. Naravno, tekst ne mora biti doslovna kopija, no mora sadržavati hashtag #seekandhit i link na pravila nagradne igre.
  • Poslati točan odgovor putem Twittera na @MarioFr (putem direct messagea) ili na mail info@seekandhit.com — ako šaljete na mail, navedite vaš twitter username.

Nagradno pitanje glasi: koja od sljedećih tvrdnji nije točna za AdWords sustav?

  1. Postoji minimalni mjesečni iznos koji morate potrošiti.
  2. AdWords ciljano prikazuje oglase onim korisnicima koji traže vaše proizvode ili usluge.
  3. AdWords omogućava kontrolirano ulaganje vaših sredstava.
  4. Google AdWords je najveći oglasni sustav na internetu, sa više od milijun oglašivača.

Način bodovanja

Točan odgovor na pitanje donosi 1 bod, dok se šansu za dobitak može povećati retweetanjem poruke (ponovnim objavljivanjem na Twitteru), gdje svaki novi retweet donosi +1 bod (naravno, nemojte pretjerivati s retweetovima, jer nitko ne voli spam).

Dodatne informacije

Primjer Twitter poruke:
twitter-primjer

Sretni dobitnik biti će izvučen 01.08.2009., a oni koji nisu bili sretne ruke, istu mogu naručiti preko SeekandHita po promotivnoj cijeni od 199kn (cijena knjige inače iznosi 249kn). Sve što je potrebno je javiti se na mail i dogovoriti detalje oko plaćanja i preuzimanja primjerka.

Sadržaj knjige možete pogledati u PDF formatu na stranicama Masmedie, koja stoji iza hrvatskog izdanja, te je ljubazno ustupila jedan primjerak za organizaciju ove igre.

Knjigu sam recenzirao još prošle godine, pa one koje zanima mogu i na taj način doći do par dodatnih informacija…