Organizirali smo konferenciju “Digitalni marketing u turizmu”

Sudionici su imali priliku saznati na koji način mogu iskoristiti digitalni marketing kako bi kvalitetnije prezentirali svoju ponudu online i ostvarili što bolji povrat investicije.
12.02.2018. Konferencije Mario Frančešević

U suradnji s Googleom, 08. veljače smo organizirali interaktivnu konferenciju o važnosti digitalnog marketinga u turizmu.

Na konferenciji su sudjelovali hotelijeri, agencije i poslovni subjekti iz sfere turizma, koji su imali priliku saznati više o mogućnostima oglašavanja na Googleu, aktualnim trendovima u pretraživanju destinacije izravno od Google tima, te načinima kako ostvariti interakciju s potencijalnim klijentima online.

Uz to, sudionicima je prezentirana i uspješna studija slučaja hotelske kuće Sunčani Hvar, gdje su iz prve ruke mogli čuti više o samoj strategiji digitalnog marketinga ove grupacije, te na koji način je ostvaren značajan rast rezervacija i broja gostiju od kad smo preuzeli upravljanje oglasnim kampanjama.

 

S obzirom na interaktivni karakter konferencije, na kraju programa je pripremljena radionica na kojoj su sudionici imali priliku naučiti kako definirati i optimizirati svoju digitalnu strategiju, te osigurati proaktivni pristup online gostima.

Program konferencije “Digitalni marketing u turizmu” možete pregledati ovdje.

Cijela galerija slika dostupna je na našoj Facebook stranici.

Za kraj, pogledajte video isječak sa konferencije: