27.11.2009. SeekandHit Mario Frančešević

Na regionalnom festivalu za izbor najboljih web projekata Web fest ’09, SeekandHit je u kategoriji Internet marketing projekta osvojio glavnu nagradu!

webfest_seekandhit

Na natječaj u kategoriji internetskog marketinga prijavile su se marketinške agencije, kao i pojedinci, gdje su prezentirale studije slučaja uspješnih web kampanja. Stručni žiri je kod ocjenjivanja uzeo u obzir nekoliko parametara:  kreativnost (ideja, sadržaj, kvaliteta izrade, inovacija) kao i učinak kampanje.

Projekt s kojim je SeekandHit predstavljan odnosio se na klijenta Pizza Blitz AG, jedan od većih lanaca pizzeria u Švicarskoj. Preuzmite studiju slučaja (PDF dokument).

Osim nagrade za internetski marketing, dodjeljene su nagrade u još 17 kategorija. Svaka kategorija je imala pobjednika po izboru publike, te po izboru stručnog žirija. Izbor najboljih je obavljen između 2.200 web stranica iz regije, te je zaključen u četvrtak, svečanom dodjelom nagrada održanoj u Skupštini grada Beograda.

Ovim putem bih se zahvalio organizatorima i žiriju Web festa, Nebojši koji je preuzeo nagradu, te se nadam da će dogodine biti prilike da se i uživo prisustvuje ovoj manifestaciji!