04.09.2014. SeekandHit Mario Frančešević

Ponovno zapošljavamo! Širimo naš tim, 16 ljudi više nije dovoljno da napravimo sve što smo zamislili, tako da tražimo nove kolege koji bi nam se pridružili na razvoju oglasne platforme i na radu s klijentima. Trenutno je otvoreno 6 radnih mjesta.

Senior PHP developer (3 radna mjesta)

Tražimo PHP developere koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u daljnjem razvoju platforme za oglašavanje na društvenim mrežama. Platforma Ad Analytics se razvija u suradnji s kompanijom Socialbakers, koja je jedna od najvećih svjetskih kompanija za analitiku na društvenim mrežama, te broji preko 350 zaposlenih u 11 država.

Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo i odlično poznaje PHP i (ne)relacijske baze podataka. U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Senior PHP developer). Rok prijave je do 15.10.2014.

Stručnjak za oglašavanje na Facebooku i Googleu (3 radna mjesta)

Tražimo PPC stručnjake (izrada i upravljanje Google AdWords + Facebook Ads kampanjama) koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u radu s internacionalnim klijentima.

Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo i odlično poznaje PPC područje, prvenstveno Facebook i Google oglasni sustav. Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu je uvjet. U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (PPC stručnjak)Rok prijave je do 15.10.2014.