Kako SeekandHit radi od doma?

Home office. Nije zvučalo tako strašno kada smo se prije 3 tjedna odlučili raditi od doma kako bi spriječili širenje koronavirusa. Polako ali sigurno mijenjamo mišljenje - čak i okorjeli introverti jedva čekaju povratak u ured :)
03.04.2020. SeekandHit Paula Pavić

 

Iako je većini tvrtki home office donedavno bio potpuna nepoznanica, mi smo već godinama primjenjivali taj način rada. Bilo da se ne osjećamo baš, imamo pregled kod doktora ili jednostavno želimo raditi iz naše vikendice i spojiti ugodno s korisnim, imali smo mogućnost rada od doma. I onda dođe koronavirus pa smo prisiljeni tako raditi do daljnjeg.

Zapravo smo tek u ovom periodu shvatili koliko se međusobno razlikujemo. Dok neki uživaju u minimalistički pripremljenim stolovima, drugi uživaju u društvu svojih ljubimaca (ali i djece :D) ili u radu na otvorenom. Planiranja i brainstorming smo u potpunosti preselili online, a sami proces se nije previše mijenjao. Dapače, kod nekih segmenata nam se produktivnost podigla i sada bolje funkcioniramo u online svijetu. Čak se i sastanci sa starim, ali i novim klijentima uredno nastavljaju. Sreća u nesreći je to što više nismo prisiljeni “uživati” u glazbenim playlistama nekih kolega iz ureda. :)

 

Kako izgleda home office u SeekandHitu

 

Uveli smo dnevnu pauzu za kavu na koju se može priključiti svaka osoba kojoj treba pauza ili društvo za kavu, a petkom predvečer se sada već tradicionalno svi okupljamo na virtualnom pivo partyu Punicom Kontra Korone uz pivo lokalne craft pivovare Barba. Agende na virtualnoj pivi nema, već se razgovori spontano razvijaju, baš kao i uživo. Prošli petak imali smo i glazbeno iznenađenje, pa je za zabavu bio zadužen Matko Sinovčić (Matko & Brane).
Virtualni Pivo Party Punicom Protiv Korone by SeekandHit

 

S druge strane, dnevna agenda je uvijek spremna. U vrlo kratkom roku smo se uspjeli organizirati i preseliti sve naše procese i aktivnosti online. Naravno, nadamo se da ćemo se u što kraćem roku uspjeti vratiti u ured i nastaviti sa offline druženjima koja ćemo (sigurni smo) više cijeniti jednom kad razdoblje karantene zbilja prođe.

 

Pridružujete li nam se večeras na pivi? :)

#ostajemodoma