Zapošljavamo: tražimo četvero novih kolega!

23.02.2016. SeekandHit Mario Frančešević

Ponovno zapošljavamo! Širimo tim, tražimo nove kolege koji bi nam se pridružili na razvoju oglasne platforme i u radu s klijentima. Trenutno su otvorena 4 radna mjesta.

Software developer

Tražimo softver developera koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u daljnjem razvoju platforme za oglašavanje na društvenim mrežama. Platforma Ad Analytics se razvija u suradnji s kompanijom Socialbakers, koja je jedna od najvećih svjetskih kompanija za analitiku na društvenim mrežama, te broji preko 350 zaposlenih u 11 država.

Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo u razvojnim timovima. U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (Software developer). Rok prijave je do 15.03.2016.

QA engineer

Tražimo QA engineera koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u daljnjem razvoju platforme za oglašavanje na društvenim mrežama. Platforma Ad Analytics se razvija u suradnji s kompanijom Socialbakers, koja je jedna od najvećih svjetskih kompanija za analitiku na društvenim mrežama, te broji preko 350 zaposlenih u 11 država.

Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo u razvojnim timovima. U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (QA engineer)Rok prijave je do 15.03.2016.

Stručnjak za oglašavanje na Facebooku i Googleu

Tražimo PPC stručnjake (izrada i upravljanje Google AdWords + Facebook Ads kampanjama) koji će se pridružiti timu u Splitu, te pomoći u radu s klijentima.

Idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo i odlično poznaje PPC područje, prvenstveno Facebook i Google oglasni sustav. U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (PPC stručnjak)Rok prijave je do 15.03.2016.

Pripravnik za oglašavanje na Facebooku i Googleu

Idealan kandidat je student/ica viših godina, zanima ga/ju marketing, društvene mreže i nove tehnologije.

U slučaju da ste zainteresirani ili poznajete nekog tko bi bio, više informacija se nalazi na prijavnici za posao (PPC pripravnik)Rok prijave je do 15.03.2016.