Ako želite predstaviti usluge ili proizvode na internetu, neizbježan segment u cijeloj priči je Google AdWords — najpopularniji oglasni sustav, kojeg koristi preko milijun oglašivača!

 

Posebna ponuda za nove korisnike: u suradnji s Googleom, nudimo vam početni bonus na Google AdWords računu u iznosu od 400,00kn.

Kako radi Google AdWords?

Kada korisnici pretražuju Google korištenjem jedne od Vaših ključnih riječi, Vaš oglas se može pojaviti uz rezultate pretraživanja. Na taj način oglašavate se korisnicima koji su već zainteresirani za Vaše usluge.

Google AdWords oglasi

Prednosti Google AdWords sustava

  • Oglašavajte proizvode korisnicima koji se nalaze na određenom području (po geolokaciji).
  • Nema najnižeg obveznog iznosa potrošnje niti vremenske obveze.
  • Uz opciju cijena-po-kliku (pay per click), Vi plaćate samo ako netko klikne na Vaše oglase.
  • Oglas se prikazuje korisniku u trenutku dok traži uslugu ili proizvod kojeg nudite.
  • Detaljne statistike dopuštaju uvid u svaku uloženu kunu, u svakom trenutku.

Prema nezavisnom istraživanju comScorea, Googleovi oglasi dopiru do preko 80% svih Internet korisnika. Oglasi se prikazuju na Googleu, Googleovoj sadržajnoj mreži koja ubraja milijune web stranica (uključujući i naše najveće portale poput Jutarnjeg, T-portala, net.hr-a…).

Što kažu klijenti?

—Prošle godine smo sami probali sa par AdWords kampanja, ali smo ubrzo uvideli da je to full time posao za koji jednostavno nismo imali vremena. Nakon toga je došao SeekandHit, uradio analizu ključnih reči i na osnovu nje podesio i pustio prve kampanje.

Od tada, SeekandHit održava naše kampanje, testira i stara se da dobro konvertuju. Same kampanje su profitabilne, a njihov učinak iz dana u dan postaje sve bolji bez povećavanja reklamnog budžeta. Ilija Studen, activeCollab

—Suradnja sa SeekandHitom započela je sasvim slučajno preko preporuke došle iz kruga stručnjaka za izradu internetskih stranica.

Naša pojavnost na webu i broj posjeta stranici/sjedištu kroz odlično vođene kampanje u kratkom roku povećala se za 40%. Ono što izuzetno cijenimo je spremnost da se pomogne savjetima i stručnim znanjima i na području koja su van kampanja. I naravno SeekandHit kao i web radi 24h — dostupni u bilo koje doba dana, noći. Vanda Christ, Emmezeta

—Višegodišnja suradnja SeekandHit-a i Lunacom-a za proizvod POS Sector donijela je sve ono što čini naš posao lijepim. Jednostavnost komunikacije i optimalni pronalazak rješenja. Mario Miličević, POS Sector

—Već nekoliko godina koristimo Google AdWords, sa više ili manje uspjeha. Tek kad smo počeli surađivati sa SeekandHit-om uspjelo nam je do kraja iskoristiti brojne mogućnosti ove popularne usluge i izbjeći početničke greške koje smo do tada radili.

Stoga toplo preporučujemo seekandhit.com svima koji tek namjeravaju ući u vode internetskog oglašavanja, kao i onima koji sami pokušavaju “pohvatati konce”.
Poslovica kaže: “Daj dite materi.” Mi smo to učinilii nismo pogriješili. Bogašin Soić Mirilović, JAMtransfer